ook mkb er kan niet zonder website

Hoe laat gaat de winkel op maandag open? Doet u mee aan de koopavond? Wat zijn de aanbiedingen voor volgende week? Steeds meer klanten kruipen achter het internet voor een antwoord op vragen als deze. ‘Even Googlen en je weet het’, zegt Robert Bril. ‘Tenminste, als de ondernemer over een website beschikt.’

Toch is het voor kleine en middelgrote ondernemers vaak nog een hele stap om online te gaan. ‘Mensen willen het goed doen, maar ze hebben geen zin in een stoomcursus internet. Bovendien mogen de kosten ook niet te hoog oplopen’, zegt Bril. Om aan die wensen tegemoet te komen startte hij onlangs met Bluestreaming.

Bril: ‘Ik houd me al jaren bezig met reclame en internetadvies voor ondernemers. In het verleden via een reclamebureau, samen met een compagnon. Een paar jaar geleden hebben we besloten een andere richting in te gaan: mijn toenmalige compagnon werkt nu als docent op een grafische vakschool en ik houdt me naast mijn baan bij een ICT-onderneming nu partime bezig met internetadvies en websites voor lokale ondernemers.’

Met zijn jarenlange ervaring in de regionale ondernemerswereld is Robert goed in staat om in te schatten welke koers de ondernemer het best kan inslaan als het gaat om zijn internetstrategie. ‘Zo kan ik een passende website bieden voor elke ondernemer. Klein en eenvoudig bij te houden, of met een complete webshop. Maar altijd gebruiksvriendelijk en tegen een aantrekkelijke prijs.’

Omdat Robert zich richt op gebruiksvriendelijke en betaalbare websites komen ook veel startende ondernemers terecht bij Bluestreaming. ‘Hoewel ik me voornamelijk richt op het ontwikkelen van een website, kan Bluestreaming samen met een partner ook zorgen voor een complete huisstijl en een slimme reclamestrategie. Door mijn ervaring in de lokale reclamewereld kan ik ook op dit gebied goed en onafhankelijk advies geven.’ Nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe, jonge bedrijf met een schat aan ervaring? Neem dan vooral contact op met Robert Bril via info@bluestreaming.nl of 06-46192882. www.bluestreaming.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.