ommenaar onder invloed ervandoor

Maandagmorgen 28 november omstreeks 02.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Gravenallee in Saasveld. De veroorzaker was na de aanrijding er vandoor gegaan zonder zijn identiteit bekend te maken. Getuigen gaven het kenteken door van de veroorzaker. Op de Weerselosestraat in Borne troffen de agenten de veroorzaker aan. Het voertuig had schade. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist, een 22-jarige man uit Ommen, alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De ademanalyse op het bureau wees 1,17 promille uit. De man is een beginnend bestuurder en heeft vaker onder invloed van alcohol gereden. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.