nijluusn van vrogger in palthehof

De film is destijds gemaakt van het plaatselijk leven in het gehele dorp en heel veel mensen zijn er op te zien, zowel jong als oud. Met de filmcamera is men zo ongeveer langs alle straten in Nieuwleusen en Den Hulst gegaan en ook op De Meele werd gefilmd. Het leven van alledag trekt in anderhalf uur film voorbij.

Voor de eerste theevisites waren de kaartjes in een week tijd helemaal uitverkocht. Ook voor de vier komende theevisites is geen kaartje meer te krijgen. Alleen voor zondag 12 februari zijn nog kaarten te koop in het museum. Dit kan op de woensdag tussen 10 en 12 uur. Zie ook www.palthehof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.