Home / archiefcentraal / nieuwleusen droogt ozc af

nieuwleusen droogt ozc af

Bram Roerdink kan met een gerust hart naar het etentje van met maar liefst 5-0 droogde Nieuwleusen het team van collega Jeroen Booijink af. Tom Odink opende na 35 minuten de score. Nog geen minuut later was het al 2-0. Na rust probeerde het OZC nog wel maar Nieuwleusen was veel scherper in de duels en gaf niks weg. Tom Odink bleek een moeilijk te bespelen spits en maakte zelfs de vijfde. Nieuwleusen klimt hierdoor naar boven en passeert OZC op de ranglijst. Het was al de derde zege op rij,voor Nieuwleusen dat de smaak goed te pakken heeft. ASC’62 wist na een paar puntloze weken ook weer eens te winnen. Met 2-0 was het te sterk voor Drienerlo. Alle drie Vechtdal ploegen blijven echter in de gevarenzone zitten. Mariënberg wist de nederlaag van vorige week tegen SVV’56 weg te poetsen tegen Hardenberg’85. In een matige wedstrijd werd die in twee minuten beslist. Eerst was Rolf Hofink trefzeker en een goede minuut later stelde die zelfde Hofsink Theo de Lange in staat om de 0-2 te maken. Na rust hadden de Lange en Hofsink de zege nog meer glans kunnen geven maar Hofsink vond paal en keeper op zijn weg. ,, Ze hebben er meer gemist dan gemaakt”, was het antwoord van trainer Hennie Haverkort. Lemele vond in ‘s Heerenbroek een tegenstander die beter was. Met 0-4 gingen die weer richting huis.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.