Home / archiefcentraal / nieuwe opzet sportverkiezing van het jaar bij gemeente ommen

nieuwe opzet sportverkiezing van het jaar bij gemeente ommen

Op woensdag 25 januari 2012 wordt in de gemeente Ommen voor het eerst de sportverkiezing in de Carrousel gehouden. Voor deze verkiezing wordt door een jury en het publiek de sprtman, sportvrouiw, sportploeg en talent van het jaar 2011 gekozen. Ook kan een sportpluim worden gewonnen. De laatste is bedoeld voor sportters die door hun doorzettingsvermogen (fysiek of verstandelijk) een pluim verdienen. In het verleden werden alleen kampioenen gehuldigd. Door de sportverkiezing van het jaar kunnen dus ook niet kampioenen een prijs winnen. We denken dat hierbij de verkiezing meer aanspreekt bij het publiek, omdat nu de beste sporter wordt gekozen. Door deze nieuwe opzet wordt het publiek bij de verkiezing betrokken. Het aandragen van kandidaten kan tot uiterlijk 20 december 2001. De enige voorwaarde is dat de sporter(s) woonachtig zijn in de gemeente Ommen. Voor het aandragen van de kandidaten wordt wel gevraagd waarom die kandidaat volgens jou een prijs verdiend. Begin januari 2012 worden er uiteindelijk per item (man, vrouw, ploeg, talent en pluim van het jaar) bepaald door de jury. Deze worden dan aan het publiek voorgelegd. Aandragen van kandidaten kan naar bartnijstad@hetnet.nl

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.