nieuwe editie officiele gemeentegids dalfsen

Vanaf week 47 zullen de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd worden om de juistheid van de gegevens te controleren. Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens op elk gewenst moment via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden. Wil je zelf al wijzigingen doorgeven, of stond je nog niet in de gids en wil je wel een vermelding in de nieuwe gemeentegids? Geef dit dan door aan de redactie van Akse Media, telefoon 0223-673010, e-mail: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.