Home / archiefcentraal / nieuwe editie officiele gemeentegids dalfsen

nieuwe editie officiele gemeentegids dalfsen

Vanaf week 47 zullen de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd worden om de juistheid van de gegevens te controleren. Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens op elk gewenst moment via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden. Wil je zelf al wijzigingen doorgeven, of stond je nog niet in de gids en wil je wel een vermelding in de nieuwe gemeentegids? Geef dit dan door aan de redactie van Akse Media, telefoon 0223-673010, e-mail: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.