nieuw parcoursrecord bij aco crossloop

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd van de ACO crosscompetitie van dit seizoen gehouden. Mede dankzij de prachtige weersomstandigheden was het een mooi, droog en ‘snel’ parcours. Op verschillende afstanden streed men om de snelste tijd. Op de 1200 meter wist bij de jongens Ingmar Bouwman te winnen met een tijd van 6.43 en met op de tweede plaats Tim Wolters, hij finishte met een tijd van 8.03. Bij de meisjes was Suzan Ruitenberg de snelste met een tijd van 6.48. Tweede werd Floortje Corbeth met een tijd van 7 minuten.

Op de 2,5 kilometer was bij de jongens Nick Marsman de snelste met een tijd van 11.44 en bij de meisjes heeft Inga Bakker gewonnen met een tijd van 13.34. Alle zes atleten zijn lid van ACO van Elderen. Op de 5km werd een geweldige prestatie geleverd door Dennis de Vries uit Hengelo die het parcoursrecord wist te verbreken met een eindtijd van 18 minuten en 34 seconden.

Bij de dames was Alicia van Dongen uit Groningen de snelste met een tijd van 22 minuten. De 10 kilometer werd bij de heren gewonnen door Bennie Thünker van AV Isala ’96 met een tijd van 35.31. Bij de dames was Evelien Besten van ACO van Elderen de snelste met een tijd van 49.15. Tweede op deze afstand was Sonja Braakman van ACO van Elderen, met een tijd van 53.06. Kijk voor de volledige uitslagen op www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.