Home / archiefcentraal / newyears party bij de troubadour

newyears party bij de troubadour

Een grote feesttent achter de Troubadour was niet mogelijk. “Maar dat neemt niet weg dat wij ook met oud en nieuw onze gasten een onvergetelijke en vooral gezellige avond willen bieden,” aldus Jan Kremer. “Met dit feest hopen we voor de Hardenbergse bevolking weer een ‘nieuwe’ thuishaven te zijn voor oud en nieuw!”

Hiermee willen we ook al onze trouwe klanten “waar we er veel van hebben”, aldus Kremer, die het hele jaar zijn geweest bedanken voor hun bezoek.

NewYear

Op de zaterdag zal het nieuwe jaar feestelijk ingeluid worden. Dj Jos draait de beste muziek en de Troubadour zal deze avond op chique wijze aangekleed worden. Iedereen is welkom deze avond. Daarbij is er een gratis glas Champagne of Prosecco voor iedereen die tussen 01.00 en 3.00 uur binnenkomt. Want nieuwjaar vieren we met heerlijke bubbeltjes.

Crisis

De entreeprijs is aan de crisis aangepast en is al net zo dramatisch laag als het vertrouwen in de Griekse economie, en is net als andere zaterdagen slechts 3 euro. Er hoeven hiervoor geen kaarten in de voorverkoop worden gekocht, we houden het simpel. Maar kom wel op tijd want vol is vol.

Final Party

Maar voor het nieuwe jaar ingeluid kan worden, wordt op donderdag 29 en vrijdag 30 december eerst het oude jaar goed afgesloten. Op de Final Party draait dj Jos de grootste hits uit 2011 en is de Troubadour volledig in feeststijl aangekleed. Open vanaf 21.00 uur en iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Zie voor meer informatie www.de-troubadour.com.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.