Home / archiefcentraal / najaarsactie ondernemend dalfsen van start

najaarsactie ondernemend dalfsen van start

Elke week worden er vijf prijswinnaars bekend gemaakt, die op de zaterdagmorgen van de betreffende week, verzocht worden om hun prijzen bij één van de deelnemende ondernemers in ontvangst te nemen. In de laatste week, gaan de hoofdprijzen eruit, onder meer, een reis naar het prachtige Praag, aangeboden door het Globe Reisburo in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Hoe werkt de actie?

Alle klanten krijgen in de actieperiode, bij elke besteding van € 10,00 een waardebon. Deze waardebon bestaat uit twee delen, een deel kan de klant deponeren in de actietonnen, die staan bij de C1000, de HEMA en bij Globe Reisburo. Het andere deel behoudt de klant zelf. Op deze bonnen dient de klant zijn adresgegevens en telefoonnummer te vermelden.

Op beide staat eenzelfde nummer, op iedere vrijdag van de actieweken worden de prijzen getrokken en belt Ondernemend Dalfsen de prijswinnaar om op de volgende dag, zaterdag, de prijs in ontvangst te komen nemen. Bonnetjes blijven gedurende de gehele actieperiode geldig. De actie die loopt van 26 november t/m 24 december.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.