Home / archiefcentraal / muller speelt 200ste competitiewedstrijd

muller speelt 200ste competitiewedstrijd

Al op jonge leeftijd speelde Rob zijn eerste wedstrijd in het shirt van Nieuwleusen 1. Als eerstejaars A-junior maakte hij op 1 mei 1999 zijn debuut op de rechtsbackpositie tegen Kloosterhaar.

Het seizoen erop kwam Rob samen met zijn maatje Sander Bouwman als A’tje bij de selectie van het eerste elftal. Met A1 werden Rob en Sander dat jaar kampioen en beiden waren dat jaar van de partij toen Nieuwleusen kampioen werd en promoveerde naar de Tweede Klasse.

De eerste jaren als senior speelde Rob zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal, maar in het seizoen 2002-2003 werd hij basisspeler. Al snel werd hij nog belangrijker gemaakt. Hij kreeg niet alleen een plek in het centrum van de verdediging, maar kreeg ook nog eens de aanvoerdersband om zijn arm.

Rob is een zeer belangrijke pion in de verdediging van Nieuwleusen, maar ook buiten het veld draagt hij zijn steentje bij. Zo vervult hij bijvoorbeeld de functie van budgethouder binnen de bestuursgroep facilitaire zaken

Doelpunten

Mullen maakte in de tweehonderd wedstrijden die hij speelde slechts acht doelpunten, maar dat waren bepaald geen onbelangrijke doelpunten. Zo ook zijn eerste doelpunt tegen HTC in Zwolle in 2005. De meeste doelpunten van Rob kwamen niet van zijn voet, maar van zijn hoofd.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.