mooi meegenomen voor boodschappen

De winter komt eraan. Gladde wegen, gure wind en dus voor veel senioren lastiger om de wekelijkse boodschappen in huis te halen. Natuurlijk laat Mooi Meegenomen je niet in de kou staan en dus is de service van Stichting De Welle uitgebreid. Er is nu ook de mogelijkheid om op vrijdagmorgen mee te gaan. Een uitkomst voor iedereen die alleen snel boodschappen wil halen en het middagprogramma met koffiedrinken te lang vindt. Tussen 9.30 uur en 11.30 uur kun je met de bus mee. Een vrijwilliger zorgt voor de begeleiding in de supermarkt. Kosten: 4 euro. Voor opgave bel tussen 8.30 uur en 12.30 uur naar Maatwerk 0548-638800.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.