mooi meegenomen naar het theater

Op donderdagavond 15 december 2011 is er voor zelfstandig wonende senioren en mensen met een beperking uit de gemeente Hellendoorn de mogelijkheid om met Mooi Meegenomen de plaatselijke voorstelling “Doe normaal dikkop” van Kampman, Niewold en Deiman in het ZINiN theater te bezoeken.

Je wordt door de vrijwilligers van de Boodschappenplusbus van Stichting De Welle van huis gehaald en weer thuis gebracht. Dit is een leuke kans om onder begeleiding het theater te bezoeken, ook als je ’s avonds niet meer zo goed ergens naar toe kunt.

Kosten inclusief rit en entree: 17 euro 50. Aanvang voorstelling: 20.15 uur. Opgave bij Maatwerk, nummer 0548-638800. Elke dag bereikbaar tussen 8.30 uur en 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.