Home / archiefcentraal / monsters of rock bij zaal dijk

monsters of rock bij zaal dijk

Coverbands van AC/DC (High Voltage), Metallica (Present Danger) en Iron Maiden (Harris) zullen een middag- en avondvullend programma verzorgen. Alle topnummers van de bands zullen worden gespeeld door de coverbands die vaak niet van echt te onderscheiden zijn. De zaal is geopend vanaf 15.00 uur en de aanvang is 16.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de vestigingen van Musicstore in Hardenberg, Dedemsvaart, Ommen en Rijssen; bij Zaal Dijk en via www.zaaldijk.nl á 12 euro 50 per stuk. Indien niet uitverkocht kan men kaarten aan de deur kopen voor 17 euro 50.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.