Home / archiefcentraal / midwinterhoornwandeltocht

midwinterhoornwandeltocht

Met name de lage prijs (6 euro per deelnemer), de toeristische attracties rondom de tocht, de gratis consumpties en het prachtige natuurgebied waar wordt gewandeld blijken zeer in de smaak te vallen. Net als vorig jaar zullen de midwinterhoornblazers uit Dalfsen langs de route weer acte de présence geven. Nadere mededelingen over afstanden en vertrekpunten en de wijze waarop men zich kan opgeven volgen begin december.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.