Home / archiefcentraal / met lena hopsasa op de planken

met lena hopsasa op de planken

Aanvang beide avonden 20:00 uur.

Ome Geert is jarig en krijgt zijn familie op bezoek. Niet omdat zij hem zo aardig vinden, maar ze zijn alleen op zijn geld uit. Ze zijn dan ook hevig verontwaardigd als blijkt dat hij een vriendin heeft. En doen er dan ook alles aan om haar in een kwaad daglicht te stellen. ‘Toevallig’ verschijnt die vriendin net, als ome Geert er tussenuit is. Berend, de overbuurman, wordt prompt verliefd op de mooie Lena Hopsasa. Buurmeisje Martje en de tuinhulp Bertus doen ook nog een duit in het zakje. Lukt het ze om de familie van Geert een lesje te leren?

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.