Home / archiefcentraal / meldpunt jeugdoverlast

meldpunt jeugdoverlast

Hierdoor hopen gemeente, politie en jongerenwerk inzicht te krijgen in de locaties en tijdstippen waarop overlast ervaren wordt en kan er effectief tegen overlast worden opgetreden. Je kunt een melding doorgeven via www.dalfsen.nl/jeugdoverlast

Overlast door jongeren laat door de jaren en de seizoenen heen een golfbeweging zien. Afgelopen maanden is er veel overlast geweest en daarom hebben de gemeente, de politie en het jongerenwerk een aantal maatregelen afgesproken, waaronder het meldpunt jeugdoverlast. De gemeente vraagt inwoners, ondernemers en verenigingen die overlast ervaren van gedrag van jongeren, hun meldingen en signalen via het meldpunt door te geven. De meldingen worden besproken in het maandelijkse overleg van politie, gemeente en jongerenwerk. Deze informatie wordt gebruikt om de locaties van jeugdoverlast te inventariseren en overlast effectief aan te pakken.

Het meldpunt is geen vervanging van het politiemeldnummer. Ervaar je acuut overlast of heb je niet-spoedeisende hulp nodig waarbij politie gewenst is bel dan het landelijk servicenummer van de politie 0900 8844. Bij spoedeisende hulp bel je 112.

Lees ook

Ommen presenteert sluitende begroting en is positief over toekomst

OMMEN – Burgemeester en wethouders van Ommen leggen de gemeenteraad in november een structureel sluitende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.