Home / archiefcentraal / marienberg d1 kampioen

marienberg d1 kampioen

Door Alex Dorgelo – Inwoners van Mariënberg en Beerzerveld die zaterdag 26 novemberer voor kozen om lekker lang in bed te blijven liggen kwamen mooi bedrogen uit. Luid toeterend, schreeuwend van vreugde wekten vele doldwaze en uitgelaten D1-pupillen de late slapers. Ze waren kampioen geworden en iedereen moest dat maar weten.

’s Morgens vroeg was de spanning voelbaar. Sportlust uit Vroomshoop was de laatste hobbel op weg naar ongekend succes maar zou dat gaan lukken? Gelukkig was de spanning als sneeuw voor de zon verdwenen toen arbiter Waterink voor het eerst op zijn fluitje blies. Deskundig ging de ploeg van de trainers Martin v/d Poll en Theo de Lange te werk.

Ook de aanmoedigingen van leider Arne Reurink hielp zeker bij tot doelpunten. Want die vielen als rijpe appelen van de kampioenenboom. De arme keeper van Sportlust mocht zeven keer vissen. De ere-treffer werd hun ook gegund maar er was maar één de beste vandaag en dat was het D1-elftal van Mariënberg. Het feest barste los en niet veel later ging het hele gezelschap op de platte wagen door de beide dorpen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.