Home / archiefcentraal / mannen trekt uw kookschort aan

mannen trekt uw kookschort aan

Na het succes van het vorig seizoen wordt deze cursus opnieuw aangeboden. De cursus is geschikt voor alle mannen die geïnteresserd zijn in het koken. In een viertal lessen leer je onder leiding van Edith diverse heerlijke gerechten te bereiden. Het zijn zowel recepten voor hapjes, soep, hoofdgerecht, vlees en vis. Maar ook zoet, cake en dessert komen aan de orde.

Elke les kunnen ongeveer 8 á 9 recepten gemaakt worden. Hier zitten zowel heel makkelijke als iets moeilijkere recepten bij, er wordt gebruikt gemaakt van diverse basistechnieken. Stap voor stap worden de recepten doorgenomen en geeft Edith uitleg over de ingrediënten en het gebruik van alle keukengereedschap. In overleg met de groep kun je ideeën aandragen wat je tijdens de cursus graag wilt leren koken.

Alle recepten worden verzameld en in een map gedaan zodat je thuis alles nog eens na kunt maken. Bij de laatste les is er de mogelijkheid om een gast mee te nemen. De kookcursus vindt plaats in het Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 64 in Lemelerveld. Aanvang: 18.00 tot ± 20.30 uur.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.