Home / archiefcentraal / lotgenotendag over troost

lotgenotendag over troost

Het thema is Speuren naar sporen van troost. Deze dag is bedoeld voor mensen die een partner hebben verloren.

Marinus van de Berg, verpleeghuispastor in Rotterdam, zal in het ochtendgedeelte een inleiding houden. Hij heeft veel ervaring op het gebied van rouw en publiceerde boeken en gedichtenbundels. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en met hem in gesprek gaan.

Na de lunch is er in het middaggedeelte ruimte om in kleinere groepjes met elkaar te praten en als je wilt, iets over de eigen ervaringen te vertellen. Het is ook mogelijk om het thema onder deskundige leiding op een creatieve manier vorm te geven. Harpiste Nina van Tol verzorgt deze dag de muzikale intermezzo’s.

De kosten voor deze dag zijn 15 euro inclusief koffie/thee en lunch. De dag begint om 10.30 uur (zaal open vanaf 10.00 uur) en zal rond 16.00 uur worden afgesloten.

De leden van de werkgroep zijn zich ervan bewust dat het voor veel mensen een grote stap is om zo intensief met het eigen rouwproces bezig te zijn. Wij streven daarom naar een warme sfeer van vertrouwen en respect. Indien je wilt kunt je je ook door een verwant of andere betrokkene laten begeleiden. Contactgegevens: Rietje van Voorst, telefoon 0384547474, mail r.van.voorst@home.nl , Rita Kruizinga, telefoon 0572356675, mail: ritakruizinga@hotmail.com of Anneke Kleinsmit, 0521515381, mail: amkp1602@gmail.com

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.