Home / archiefcentraal / laatste keer jeugdkerk

laatste keer jeugdkerk

Zondag 27 november zal de Jeugdkerk voor het laatst gehouden worden. De jeugdkerkcommissie en de jeugddienstcommissie gaan in 2012 samen onder een nieuwe naam, die medio december bekend wordt gemaakt. Spreker voor deze laatste dienst is Jan Jaap Scholing uit IJsselmuiden en het thema is ‘flood of love’. De band iSeek uit Zwolle/Meppel zal spelen. Iedereen is welkom om 19:00 uur in het Hervormd Centrum in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.