Home / archiefcentraal / klaas winters schaakkampioen

klaas winters schaakkampioen

Uit de hoofdgroep degraderen Douwe Boersma en Jos Haarmeijer. Hun plaatsen worden ingenomen door Henk Gaasbeek en Roel Boer. Erik van Beesten moet ook een stapje terug doen, hij gaat naar de derde afdeling. Gerrit Ekkelkamp en Willem Havinga zijn de twee promovendi uit de derde groep. Beide kennen het klappen van de zweep.

Donderdag 1 december begint de tweede periode om 20.00 uur in het Hervormd Centrum inOmmen. Zin in schaken? Schuif dan aan. Roel Boer zorgt voor de juiste groepsindeling, 0529 − 452389. www.hetzwartepaard.nl.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.