kerstconcert spirit of joy met akousate

Spirit of Joy uit Nieuwleusen en Akousate uit Dalfsen geven dit jaar samen een concert in kerkgebouw “Het Kruispunt”aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen op 14 december. Het concert begint om 20.00 uur de zaal is open vanaf 19.30 uur.

De beide koren zijn al vanaf september bezig met de voorbereidingen. Een aantal vrijwilligers is achter de schermen bezig met de organisatie van het concert. Akousate is een interkerkelijk gospelkoor uit Dalfsen en bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Het repertoire omvat Engelse en Nederlandstalige liederen. De dirigent is Bert Bootsma uit Zwolle.

Spirit of Joy heeft vorig jaar het 10-jarig jubileum gevierd, de leden komen uit de wijde omgeving van Nieuwleusen. Een kleine 50 leden oefenen wekelijks zeer uiteen lopende liederen. De dirigent is Rienk Bakker. Kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop en 7 euro 50 aan de zaal, kinderen tot 12 jaar gratis. De verkoop van de kaarten gebeurd in beide dorpen: in de evangelische boekhandel “de Blijde boodschap” in Nieuwleusen en bij Plantage Books and More, Bloemendalstraat 10 in Dalfsen. Ook worden er door de leden van beide koren kaarten verkocht.

Meer informatie: www.spiritofjoy.eu of www.akousate.nl of bel naar 0529-485068.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.