Home / archiefcentraal / jumbo opent winkel in ommen

jumbo opent winkel in ommen

Vanaf maandag 9 januari gaat Jumbo aan de slag met de inrichting van deze vestiging in Ommen. De winkel, die wordt gerealiseerd door een speciaal winkelombouwteam, vervangt de bestaande Super de Boer vestiging.

De Jumbo winkel krijgt een verkoopvloeroppervlakte van circa 1700 vierkante meter. Formuledirecteur Colette Cloosterman – van Eerd is erg enthousiast: “Het wordt een fantastische winkel met een zeer breed assortiment en een versplein waar de klant de ambachtelijke producten terug zal vinden, waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Bij Jumbo staat de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal. Na de opening kunnen de inwoners van Ommen met eigen ogen zien en ervaren wat de kracht is van de Jumbo formule.”

Alle medewerkers van de winkel gaan over naar Jumbo. Daarnaast zal het team worden uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl . Eén van de opleidingen die medewerkers volgen is de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. “Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden,” aldus Cloosterman – van Eerd.

De opening van de winkel in Ommen is op woensdag 25 januari. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten. Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. In september is Jumbo uitverkozen tot klantvriendelijkste supermarkt 2011. Eerder dit jaar won Jumbo een publieksprijs tijdens de ‘Customer Centric DNA Awards 2011’, voor de meest klantgerichte onderneming van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in door.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.