Home / archiefcentraal / jong gvn talent slaat haar slag

jong gvn talent slaat haar slag

De start van het wedstrijdseizoen voor GVN uit Nieuwleusen begon op zaterdag 12 november. Zoals gebruikelijk zijn in het najaar de groepsspringwedstrijden. Op het niveau D/E start GVN niet alleen met de allerkleinsten, maar ook met de kinderen van groep 6 van de gymnsatieklessen. Dit gebeurt om deze kinderen kennis te laten maken met de wedstrijdsport.

Van groep 6 waren twee teams die hun best deden om datgene wat de laatste tijd geoefend is aan de jury te tonen. Het resultaat was wisselend, maar het plezier erg groot. “Dus dat is zeker een compliment waard richting de trainers,” aldus Jan Kats van de Nieuwleusener gymnastiek vereniging.

Voor de allerkleinsten, 6 tot 8 jaar, van de selectie van GVN, was dit vooral een wedstrijd om ervaring op te doen. Maar er zijn ook mogelijkheden om prijzen te winnen als je de oefening zo netjes mogelijk uitvoert. Dit hebben de meisjes goed in de oren geknoopt. Op de lange mat lieten ze zien dat ze niet voor niets Jong Talent zijn. De meisjes namen de tweede prijs in ontvangst. “Het was een drukke ochtend voor de trainers Maaike, Nina en Anna, maar zeker de moeite waard, met een mooi resultaat,” meldt Kats.

Klik hier voor de foto’s.

Volgende week zaterdag 19 november, is bijna de voltallige selectie in aktie voor de groepsspringwedstrijden ABC niveau in Rijssen. Meer informatie op www.gvnieuwleusen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.