Home / archiefcentraal / joep wennemars alweer sneller

joep wennemars alweer sneller

Het gaat erg snel met Joep Wennemars, zoon van Erben en Renate. Zondagavond was hij in Deventer alweer sneller op de 100 meter. Hij verbeterde zijn eigen record van 13.31 tot 13.16. Tevens reed hij zijn eerste 500 meter en die raffelde hij gelijk onder de minuut af 58.28. Willem Lucas, die de kleine Joep zag rijden, ziet veel overeenkomsten met vader Erben Wennemars: “Hij rost de schaatsen bij de start net zo hard in het ijs, als zijn vader. Ook de start is gelijk, allemaal in een heel hoog tempo. Daarnaast is het technisch al best goed. Op de landelijke lijst staat hij dik bovenaan. Waar gaat dat heen.”

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.