Home / archiefcentraal / jarig op 11 11 11 dat mag in de krant

jarig op 11 11 11 dat mag in de krant

Roan Ardjosentono werd 11 jaar op de 11e van de 11e van de 11e en dat moest op een bijzondere manier worden herdacht, vonden zijn klasgenootjes. Dus werden de laatste seconden van zijn tiende jaar luidruchtig afgeteld en werd de Dalfser scholier om precies 11 minuten en 11 seconden over 11 uur toegezongen door zijn klas.

Eenmaal de 70 gepasseerd, viert Alie Ekkelkamp haar verjaardag in twee delen. Op haar officiële geboortedag de 11e van de 11e, kreeg ze bezoek van familie en vrienden. De kinderen en kleinkinderen kwamen een dag later en bleven eten. Er ging bijna acht liter zelf gekookte soep doorheen.

Wanneer je helemaal gek bent van carnaval en dan ook nog eens 11 jaar wordt op de 11e van de 11e van de 11e, kan het niet anders of het wordt een knalfeest. Dat gold in elk geval wel voor Rowen Eschbach uit Lemelerveld. Ter ere van die speciale dag hielden zijn ouders voor hem een feestje in de pub bij Cafe Reimink Lemelerveld, compleet met DJ en…met als mysterie guests de (jeugd)raad van Elf.

Ze houdt wel van een feestje. Jarig zijn op de 11e van de 11e van de 11e was voor Evelien Oonk dan ook een mooie aanleiding om het groots te vieren. De Ommense huurde het clubgebouw van Golf & Country Club Hooge Graven en vierde daar samen met haar vrienden en familie haar verjaardag. De muzikale begeleiding was in handen van haar zoon, die met zijn eigen band kwam optreden. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.