Home / archiefcentraal / inschrijving hardenberg city run open

inschrijving hardenberg city run open

Uit handen van Jan Henk Timmerman ontving de burgemeester dan ook het startnummer 1. Tevens werd de burgemeester benoemd tot eregast van een van de grootste hardloopevenementen uit de regio.

Afgelopen jaar, op vrijdag 15 april, was er sprake van een historische avond in Hardenberg. Voor het eerst werd er in een Overijsselse wegwedstrijd onder de 15 minuten gelopen op de 5 kilometer. Daarnaast was er een record aantal deelnemers (ruim 2330) en verschillende parcoursrecords. Het Hardenbergse parcours staat garant voor toptijden en persoonlijke records. Schrijf je in via de website www.hardenbergcityrun.nl.

Aan de reeds bestaande afstanden van 1 kilometer voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar en 5 kilometer en 10 kilometer voor iedereen van 12 jaar en ouder wordt in 2012 nog een tweetal afstanden toegevoegd. Zo lopen in 2012 de kinderen van 4 tot en met 6 jaar de bambinoloop van 750 meter en bestaat voor de jeugd tot en met 15 jaar de mogelijkheid zich in te schrijven voor de afstand van 3 kilometer. Tijdens de Vrieling Hardenberg City-run 2012 zal ook de opening van de Nationale Sportweek in de Gemeente Hardenberg plaatsvinden.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.