Home / archiefcentraal / informatiemarkt op wereld copd dag

informatiemarkt op wereld copd dag

Belangstellenden en met name mensen met een chronische longaandoening, waaronder COPD, zijn de gehele dag van harte welkom in de hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis voor informatie of een gratis longfunctietest.

In de hal staan enkele kramen opgesteld. Diverse zorgverleners, waaronder diëtiste, fysiotherapeut en longverpleegkundige zijn graag bereid informatie te verstrekken of een test uit te voeren. Bezoekers kunnen een COPD-test doen, voor patiënten is een inhalatie check mogelijk om te zien of de medicatie wel op de juiste plek komt en verder is er informatie over voeding, beweging en stoppen met roken. Het onlangs opgerichte Longpunt Hardenberg is ook met een stand vertegenwoordigd. De COPD-informatiemarkt wordt gehouden op woensdag 16 november van 08.30 tot 16.30 uur in de centrale hal van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.