Home / archiefcentraal / hondenwedstrijden in diamanthal balkbrug

hondenwedstrijden in diamanthal balkbrug

De wedstrijden worden gehouden door Totte Bello Agility’ uit Hoogeveen. Een groot aantal honden, van diverse rassen en groottes, strijden in verschillende klassen. In de hal zijn een aantal parcoursen uitgezet met verschillende hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd.

Voor het publiek is het een lust voor het oog, de hond met zijn baas of bazin, fanatiek op de baan in actie te zien. De wedstrijd begint om 9.00 uur en duurt tot het eind van de middag. De entree is gratis. Meer informatie is op www.diamanthal.nl te vinden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.