historische themamiddag dalfsen

De samenwerking tussen deze twee organisaties is tot stand gekomen doordat de Historische Kring een interessant aanbod aan historische feiten en foto’s over Dalfsen heeft en doordat Landstede Welzijn Ouderen op het moment bezig is om op de vrijdagmiddag de soos weer actiever te maken. Het thema is ‘Dalfsen, vroeger en nu’.

Door middel van mooie foto’s van vroeger en daarnaast nog een mooie foto van hoe het nu is, kun je zien hoe Dalfsen in de loop van de jaren veranderd is. De themamiddag is dus een uitstekende kans om de kennis over de historie van Dalfsen te vergroten en om gewoon tegelijkertijd een gezellige middag te hebben, hetzij met de persoon met wie je samen gaat, of als je alleen komt, met de nieuwe mensen die je kunt leren kennen tijdens deze middag.

De themamiddag vindt plaats op vrijdagmiddag 25 november van 14.00 uur tot 16.00 uur op Pleijendal 89, Dalfsen. Voor vragen en opgave kun je bellen met 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.