hilda schipper verkoopt voor goed doel

Ommenaar Richard is een beginnend tekenaar en is vaak te vinden bij Azat Malik in Ommen, terwijl Marry al 8 jaar met de kwasten zwaait en veel van Ommen op doek heeft vast gelegd. Hilda Schipper woont in Oudleusen en heeft veel abstracte beelden in speksteen en keramiek voornamelijk torso’s. Twee van Hilda’s beelden zijn te koop, waarvan de opbrengst naar plaatselijke goede doelen gaan. De opbrengst van de torso gaat naar het Vechtgenotenhuis in Ommen. De spekstenen zonnebloem komt ten goede aan de Zonnebloem, afdeling Dalfsen. Meer informatie over Stichting Kunstpunt of voor de beelden zijn te vinden op www.kunstomdalfsen.nl of via info@kunstomdalfsen.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.