hiawatha presenteert de lyric nieuw uitstapje

Dit hippe vervoersmiddel laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen een elektrische step en een snowboard. Eén voorwiel, twee achterwielen met terreinbanden en een flexibel board maken het een stoer apparaat. Met de Lyric speelt Hiawatha Actief in op de trend van duurzaam vervoer. Het apparaat is gemakkelijk te besturen, waardoor iedereen het rijden al snel onder de knie heeft. Het is een unieke beleving om geruisloos voort te zoeven.

Lyric Action: indoor en outdoor in Dalfsen en Zwolle

Voor groepen die wat meer uitdaging zoeken is er de Lyric Action. Hierbij worden op het action-parcours verschillende hindernissen genomen, zoals een slalom, schans en wip. Carven, jumpen en concentratie. Wie de trial goed weet af te leggen wint de beker.

Lyric Motion: tour door het Vechtdal of de binnenstad van Zwolle

Het apparaat biedt veel mogelijkheden. Je kunt je relaxed laten voortbewegen tijdens een tour door de mooie omgeving van het Vechtdal of de binnenstad van Zwolle, de zogenaamde Lyric Motion. Deze tour is onder begeleiding van een instructeur.

De mogelijkheden

De Lyric Action kan zowel binnen als buiten gedaan worden. Enkele voorbeelden van aangeboden locaties zijn de parkeergarage van de Koperen Hoogte, Mooirivier Congreshotel en de IJsselhallen. Maar heb je bijvoorbeeld een grote parkeerplaats of loods bij je bedrijf, dan kan het daar ook. Zowel de Lyric Motion als de Lyric Action worden vanaf verschillende horeca gelegenheden in de omgeving van Dalfsen en Zwolle aangeboden. De prijs is overal gelijk en is altijd inclusief vervoer van de Lyrics, instructeur en helm.

Subsidie op basis van samenwerking

Hiawatha Actief had de Lyric al 1,5 jaar op het oog. Restaurant Kappers uit Hoonhorst, waar Hiawatha al veel mee samenwerkt als startpunt van de Lelijke Eendentours, kwam met het idee. Zij waren benaderd door de leverancier van de Lyric in het kader van Duurzaam Hoonhorst. In eerst instantie gingen de accu’s niet lang genoeg mee om er een leuke tour mee te maken. Maar toen er een nieuwe accu op de markt kwam en de provincie toezegging deed voor een subsidie, durfde Hiawatha de investering aan. De subsidie is vertrekt op basis van samenwerking. Meer informatie: www.hiawatha-actief.nl of via Diana Pekkeriet info@hiawatha-actief.nl, 0529-436066.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.