Home / archiefcentraal / het wil dommerdieck maar niet lukken

het wil dommerdieck maar niet lukken

Het eerste team van d’Ommerdieck speelde zaterdag 19 november tegen ’t Overschotje. In het verleden kwamen beide teams elkaar al vaker tegen, dit was vaak in het voordeel van ’t Overschotje. d’Ommerdieck had deze keer junioren Henri Kikkert en Gerjan Eleveld in de basis staan. De wedstrijd begon goed met een afstandschot van Agnes Krul. ’t Overschotje scoorde 3 maal, waardoor de stand op 4 – 1 kwam te staan.

Peter Klaas Vrieswijk had last van een blessure, Gerald Kikkert verving hem. Agnes Krul scoorde vervolgens met een strafworp. Invaller Gerald Kikkert scoorde van achter de korf, waardoor de achterstand van d’Ommerdieck kleiner werd. Deze werd weer groter gemaakt door ’t Overschotje, zij scoorden drie keer. Miranda Huzen scoorde vanuit een vrije worp, gevolgd door een doelpunt van ’t Overschotje.

Het lukte d’Ommerdieck niet om ’t Overschotje bij te houden. Ondanks een doorloopbal van Agnes Krul (8 – 5), een schot van Gerald Kikkert (10 – 6), een strafworp van Agnes Krul (11 – 7) en een schot van achter de korf door Agnes Krul (13 – 8), wist ’t Overschotje hun voorsprong te verruimen tot 16 – 8. Gerja Krul werd vervangen door Susan Mulder. d’Ommerdieck kwam hierna nog twee maal tot scoren, een doorloopbal van Agnes Krul en een schot van onder de korf door Martin Alteveer. De eindstand van de wedstrijd was 20 – 10.

Doelpuntenmakers : Agnes Krul 6x, Gerald Kikkert 2x en Miranda Huzen en Martin Alteveer.

Zaterdag 26 november speelt d’Ommerdieck thuis in sporthal de Schakel tegen SDO 3. Aanvang 16.20 uur.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.