het leven is vurrukkulluk in vilsteren

Het thema van deze landelijke actie is voor Ommen aangepast aan de lezing die journaliste Erna Ekkelkamp geeft naar aanleiding van haar boek ‘Anekdotes uit 100 jaar Vilsteren’ dat zij op verzoek van het Plaatselijk Belang Vilsteren heeft geschreven. Niet alleen het boek staat centraal deze avond, ook een aantal mensen uit Vilsteren werkt mee. Hans Keizer houdt een inleiding, Erna vertelt over de ‘making of ‘ en interviewt een aantal hoofdpersonen die aan het boek hebben meegewerkt.

Verder is de Groene Marke in de persoon van mevrouw Goosens aanwezig met een keur aan streekproducten die geproefd, gekeurd en gekocht kunnen worden. Een boeiende avond, niet alleen voor de inwoners van Vilsteren maar voor elke Ommenaar met belangstelling voor de geschiedenis van dit unieke kerkdorp. Kaarten voor deze avond zijn vanaf heden verkrijgbaar in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat. De entree bedraagt 5 euro. Bibliotheekleden en vrienden van Ccoba betalen op vertoon van hun pas 2 euro 50. In verband met de verwachte belangstelling wordt aangeraden tijdig kaarten te bestellen. Telefoon 0529-452158. E-mail: bib.ommen@bibov.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.