Home / archiefcentraal / haverkort stopt in zomer bij vv marienberg

haverkort stopt in zomer bij vv marienberg

Haverkort nam zelf de beslissing om te stoppen na twee seizoen bij de roodzwarten waardoor de Technische Commissie op zoek moet naar een opvolger voor Hennie Haverkort. De doelstellingen blijven onverminderd groot ondanks de moeilijke beslissing die de Slagharenaar heeft genomen. Het veroveren van een periodetitel en zo lang mogelijk meestrijden om promotie naar de tweede klasse. Haverkort wist al enkele jeugdspelers met succes in te passen en ook de hoge positie in het Univé Fair Play Klassement van de Gemeente Hardenberg stemt alom tot tevredenheid.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.