Home / archiefcentraal / gvn presteert goed tijdens wedstrijden rijssen

gvn presteert goed tijdens wedstrijden rijssen

Er moest als groep van minimaal zes personen gesprongen worden op tumbling, minitramp pegasus, minitramp en plank pegasus. Waarbij er verschillende leeftijdsgroepen aanwezig waren. In de ochtend was het de beurt aan de recreatieve springroep, deze jongens en meiden springen een uur in de week voor de lol en zien het als een uitstapje om gezellig deze wedstrijd mee te doen. Toch wisten ze zich in de middenmoot prima te handhaven.

In de middag waren het drie groepen meisjes die meededen in het C niveau. “Het was goed te merken aan de meisjes dat het voor velen hun eerste wedstrijd was. Waarbij de jongsten 8 jaar waren. Want ze waren erg zenuwachtig en dat koste dan ook punten in de afwerking. Deze 3 groepen wisten toch op een goede manier hun onderdelen te laten zien maar kwamen niet in aanmerking voor prijzen. Wel zijn ze allemaal een wedstrijdervaring rijker,” aldus Jan Kats van GVN.

In het B niveau kwamen de turnsters in aktie die al meer ervaring hebben en dat was ook te merken aan de resultaten. Vooral bij de senioren waarbij GVN in staat is door het grote aantal senioren 2 teams neer te zetten. GVN is er trots op dat het zo’n groot aantal oudere turnsters heeft, die verdeeld waren over 2 teams en voor elkaar niet onder gedaan hebben.

De hele middag hebben alle turnsters zo goed en zo nauwkeurig mogelijk hun sprongonderdelen laten zien aan de jury, en en met de prijsuitreiking bleek dat het niet voor niets was geweest.

De uitslagen waren als volgt:

B niveau jeugd: Tumbling 2e, Plank kast 3e, Minitramp 1e

B niveau junior: Plank pegasus 3e

B niveau senior: Tumbling 2e, mintramp pegasus 3e, minitramp 3e

A niveau jeugd: minitramp pegasus 1e

A niveau junior: Tumbling 2e, minitramp pegasus 1e

A niveau senior: Tumbling 2e, minitramp pegasus 1e

Een lange drukke dag voor de trainers maar met een uitstekend resulttaat waar zowel turnsters als trainers zeer tevreden mee waren. De volgende keer dat GVN in aktie komt zal zijn als het individuele toestelturnen zal beginnen. De eerste wedstrijd zal zijn op 10 december voor de 3e divisie. Klik hier voor de foto’s.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.