Home / archiefcentraal / groeienbloei kerstshow met frits hoogers

groeienbloei kerstshow met frits hoogers

Op zijn eigen onconventionele wijze zal hij iedereen inspireren met prachtig bloemsierwerk. Hier zal zeker veel kleur en bling-bling aan te pas komen maar er is ook ruimte voor meer ingetogen werk. Juist de periode voor kerst is voor veel mensen de gelegenheid om met bloemen en decoratie kleur te geven aan de inrichting, om zo een gevoel van saamhorigheid te creëren. Tijdens deze kerstshow kan men hiervoor volop ideeën opdoen. Een aantal van de gemaakte stukken zal verloot worden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.