Home / archiefcentraal / goede doelen verkopers blijken oplichters

goede doelen verkopers blijken oplichters

Een soortgelijk voorval vond die middag plaats bij een 88-jarige vrouw aan de Garstenstraat in Ommen. Ook daar ging het om een ‘goed doel’, een school in Zwolle. Ook hier werd door het slachtoffer een bankbiljet ter wisseling afgegeven en keerde de man niet meer terug.

De politie adviseert om met onbekenden die aan de deur komen, en zich niet kunnen legitimeren, sowieso niet in zee te gaan. Ook is het verstandig om te checken of er van een dergelijke verkoop of een collecte een vooraankondiging in de lokale krant is geweest.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.