Home / archiefcentraal / gerda willems zilver op nk cross

gerda willems zilver op nk cross

Met vijf atleten schreef AcovanElderen zich in voor het Nederlands Kampioenschap Cross gehouden op zaterdag 26 november in Tilburg in de bossen rond de universiteit. Vier master-dames vormden het ACO-team; Astrid v. Velden, Ineke Nawijn, Gerda Willems en Giny Dunnewind. Zij presteerden individueel uitstekend in hun eigen klasse.

Gerda Willems, master 55+, kon goed meekomen met de voorsten en behaalde een tweede plek op de 5600 meter. Astrid kon zich bij de kopgroep handhaven en liep een sterke race, finishte daarbij een vierde plek in 23.37. Giny Dunnewind en Ineke Nawijn passeerden de finish in de middenmoot met respectievelijk 25.43 en 27.48. Voor de teamprijs scoorden de hardloopsters met een vierde plaats in het eindklassering net naast het podium.

Zondag 27 november was het de beurt aan de senioren. Ilse Pullen kwam uit op de 2500m korte cross. Zij wist zich goed te handhaven in de voorste gelederen. De wedstrijd werd in een zeer hoog tempo gelopen en ze finishte uitendelijk achter de kopgroep in een 8.50.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.