geduld is een schone zaak

‘Even geduld aub.’ Vaak genoeg zie je dat staan. Of als je iemand wilt bellen krijg je te horen: heb je even een moment? En dat terwijl je heel druk bent. Geen tijd om te wachten! Geduld is een schone zaak, zeggen de mensen van 7update. Daar willen ze graag de zondagavond op 27 november aan besteden.

Wat houdt deze avond in? Renate, één van de organisatoren zegt daarop: “Geïnspireerd door Jezus als ons grote voorbeeld willen we samen nadenken over het thema ‘geduld. Hoe kan ik hierin steeds meer gaan lijken op Jezus?” Het belooft een mooie en leerzame avond te worden. Samen met de 7update praise band wordt de avond muzikaal omlijst en kan iederee, van jong tot oud, lekker meezingen.”

De avond begint om acht uur, waarbij de zaal vanaf kwart voor acht is geopend. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.7update.nl. Het adres van de Voorhof is Burg. Mulderlaan 1 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.