gastvrouwen en heren in het zonnetje

De gastvrouwen en –heren zijn op alle door-de-weekse dagen te vinden achter hun balie schuin tegenover de receptie in de centrale hal. Tien jaar geleden heeft deze specifieke groep vrijwilligers zijn intrede gedaan in het ziekenhuis. “Een felicitatie waard”, volgens vrijwilligerscoördinator Mariska Hamberg. “Onze vrijwilligers kennen de weg in het ziekenhuis en wijzen de mensen die bijvoorbeeld komen voor opname, bevalling, onderzoek of begeleidingsgroep de weg, of brengen hen naar de juiste plek. Ze zorgen voor een rolstoel en bieden een helpende hand of een luisterend oor. Ze staan graag klaar voor de patiënten en de bezoekers en leveren zo een belangrijke bijdrage aan onze gastvrijheid.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.