gastouders blij met sponsoring

Twee gastouders van Gastouderbureau Dalfsen vervoeren sinds kort hun gastkindjes in een bakfiets. De bakfietsen worden gesponsord door het gastouderbureau dat erg blij is met deze twee actieve dames. Ook als er meerdere kinderen bij de gastouder zijn kunnen ze er nu opuittrekken om een ‘frisse neus‘ te halen of om bijvoorbeeld een boodschapje te doen. Ook het halen en brengen van kinderen naar de peuterspeelzaal is zo geen probleem meer.

Gastouderbureau Dalfsen is al bijna 20 jaar actief in de gemeente Dalfsen en regelt kinderopvang voor ouders in Nieuwleusen, Oudleusen, Dalfsen, Hoonhorst en Lemelerveld. Voor elke vraag is over het algemeen wel een passende gastouder te vinden. Of het nu gaat om een gastouder die opvang biedt op de boerderij of om een gastouder midden in een kinderrijke woonwijk, via Gastouderbureau Dalfsen vindt een plekje voor ieder kind. Voor meer informatie (0529) 43 39 27 of www.gastouderbureaudalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.