Home / archiefcentraal / fietscontrole basisschool de kardoen

fietscontrole basisschool de kardoen

De fietsen van 151 leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 zijn door ouders gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Met name goede verlichting is in deze donkere wintermaanden letterlijk en figuurlijk van levensbelang.

Bij 21 fietsen bleek de verlichting niet in orde, bij 7 fietsen stond het zadel te hoog. Ook dat laatste kan leiden tot onveilige situaties bij bijvoorbeeld een verkeerslicht. Alle kinderen hebben het controlerapport mee naar huis gekregen zodat eventuele gebreken thuis kunnen worden hersteld.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.