experts aan het woord

Op maandag 7 november 2011 om 19.30 uur gaan leden van de gemeenteraad Dalfsen in discussie met experts die de voor- en nadelen schetsen van onder meer samenwerking en shared service center. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Dalfsen. Het doel van de experthoorzitting op 7 november is raadsleden de kans te geven aan verschillende deskundigen op het gebied van bestuurlijke samenwerking een aantal kritische vragen te stellen. Op 28 november 2011 neemt de raad dan in zijn vergadering een finale beslissing over de bestuurlijke toekomst van Dalfsen.

Plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad is de heer Nijkamp, Elke expert krijgt 3 tot 5 minuten om zijn mening te geven over bestuurlijke samenwerking. Daarna kunnen raadsleden vragen stellen aan de experts. Op 7 november kan er nog niet worden ingesproken door burgers. Dat is wel mogelijk op 14 november tijdens de raadscommissievergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.