draag een pepernootje bij

De jongeren doen dit niet voor zichzelf maar voor kinderen in Gambia. Het Sinterklaasfeest is een feest voor kinderen, maar helaas zijn er in de wereld nog veel kinderen waarvoor het leven geen feest is. Goed onderwijs is misschien wel het beste antwoord op armoede. Dit is ook het motto van The take care nursery school in Farato, Gambia. Een school waar de kinderen uit het dorp samen komen om te leren en plezier te maken. Het werk van de school kost geld en daarom steunt de Kubus dit project. Dus voor elk zakje pepernoten dat u koopt, helpt u de kinderen uit Farato met het opbouwen van hun toekomst. De leden van de Kubus hopen dat jij je ‘pepernootje’ bijdraagt en meehelpt het project tot een succes te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.