Home / archiefcentraal / doe mee aan schoolzwemkampioenschappen

doe mee aan schoolzwemkampioenschappen

Van daaruit kunnen zij doorgaan naar de landelijke finales. Deze wedstrijd komt mede tot stand door een bijdrage van de Hessel Mulert Stichting die dit initiatief ondersteund. Kinderen die hier aan mee willen doen kunnen op hun school aangeven dat zij graag hieraan mee willen doen. Ook kunnen zij zich via de site www.dewaterratten.info aan melden. Deelname is gratis. Stichting de Waterratten roept dan alle scholen op om hier aan mee te doen. Nadere informatie is te verkrijgen via 06 − 27884588.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.