dierenasiel koningen in het zonnetje gezet

Toen de aanvraag van Dierenasiel Koningen binnenkwam, was de Unifonds Commissie het volgens Univé-woordvoerder Christine Schuurman direct met elkaar eens. Dit asiel verdient eens wat extra’s. “Tijdens de uitreiking werd de keuze alleen maar bevestigd. Zoveel honden en katten die aan het wachten zijn op een liefdevol baasje worden ontzettend goed verzorgd door Astrid Koningen, het personeel en alle vrijwilligers van het dierenasiel.”

Astrid Koningen, de eigenaresse van het dierenasiel is ontzettend blij met de bijdrage. “Voor ons staan de dieren op nummer één. Dit betekent dat we veel kosten kwijt zijn aan voer, verzorging en ook operaties voor de dieren. Iets extra’s als een goede wasdroger of stofzuiger komt dan vaak op de tweede plaats. Door het Unifonds hebben we nu een goede wasdroger en twee speciale stofzuigers aan kunnen schaffen en hebben alle dieren een nieuwe mand ontvangen. We zijn erg dankbaar voor dit mooie gebaar”, zegt ze ontroerd.

Het Unifonds van Univé De Onderlinge is een fonds van én voor leden van Univé De Onderlinge. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.