Home / archiefcentraal / deleukstetaartenshop in ommen

deleukstetaartenshop in ommen

Op zaterdag 10 december opent Deleukstetaartenshop haar deuren in Ommen. Hier kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om zelf de leukste taarten, cupcakes en koekjes te bakken en te decoreren. De winkel op Varsenerstraat 12-14 in Ommen biedt een uitgebreid assortiment en een eigentijdse inrichting.

Tijdens de feestelijke opening krijgen de eerste 50 klanten gratis (bij besteding vanaf 15 euro) een goodiebag cadeau. Je kunt in deze winkel ook terecht voor leuke workshops. Voor meer informatie zie www.deleukstetaartenshop.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.