de trein naar bethlehem

In verband met de te verwachten drukte zijn er drie opvoeringen, om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. De kaarten voor de musical zijn gratis te verkrijgen in de Ontmoetingskerk op de volgende tijden:

26 november van 13.00 uur tot 16.00 uur, 2 december van 19.00 uur tot 21.00 uur en 3 december van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Je kent het vast wel: de kerstdagen staan nog voor de deur en je ligt eigenlijk al uitgeteld op de bank van alles wat je nog moet doen. Zo is het ook met de jonge succesvolle zakenman Gerben Loos en tot overmaat van ramp laat hij zich door zijn aanstaande verloofde Josephine overhalen om deze kerst eens met de trein naar Bethlehem te gaan. Wat valt daar nou te beleven?

Nou, op de trein zelf is van alles te beleven: Engelen lopen af en aan en lijken de touwtjes in handen te hebben, terwijl een ietwat humeurige machinist uit alle macht probeert de trein op tijd te laten vertrekken; een aantal tieners probeert hun ouders voor de gek te houden, want waar ligt Beatlehem nou eigenlijk en wat heeft de bakfiets van bakker Zoetekouw er mee te maken?

Voor meer informatie: www.facebook.com/DeTreinNaarBethlehem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.