Home / archiefcentraal / de beurs over bouwen verbouwen en wonen

de beurs over bouwen verbouwen en wonen

Bouwplan zet de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen en wonen in de spotlights. Ruim 80 standhouders zullen alle producten op het gebied van het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de afwerking daarvan laten zien. Men kan op de beurs veel informatie verkrijgen op het gebied van bouwen, verbouwen én wonen. Naast de gastgemeente Zwolle, presenteren ook de gemeenten Meppel, Steenwijkerland, Coevorden, Kampen en Dronten hun projecten tijdens Bouwplan Zwolle 2011. Er wordt veel gebouwd in de deelnemende gemeenten en dit laten de gemeenten dan ook zien op de beurs.

Tijdens Bouwplan Zwolle kunnen bezoekers gebruik maken van vrijblijvend advies op het gebied van tuin en interieur. Het interieuradvies wordt gegeven door Ardesch Interiors uit Dalfsen. Zij zijn de specialist voor de complete inrichting van de woning. Het tuinadvies wordt verzorgd door Tukkers en Ten Hoeve uit Zwolle. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen.

Er wordt aangeraden om beeldmateriaal van de ruimte/tuin met de bijbehorende tekeningen of plattegrond mee te nemen. Geïnteresseerden worden aangeraden om zich voorafgaand aan de beurs via de website www.bouwplanzwolle.nl of via telefoonnummer 0529-462332 in te schrijven voor tuin en/of interieuradvies, om gegarandeerd te zijn van een adviesmoment.

Bouwplan is de beurs over (ver)bouwen én wonen en wordt gehouden op 18 en 19 november in het Zwolle Event Center. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook is kinderopvang aanwezig, de (klein)kinderen worden dan vermaakt zodat (groot)ouders rustig informatie kunnen verzamelen. In de week van de beurs wordt in alle deelnemende gemeenten de beurskrant huis-aan-huis verspreid. Houdt uw brievenbus in de gaten, de beurskrant bevat veel informatie over de beurs.

Voor meer informatie omtrent de beurs verwijzen wij u naar www.bouwplanzwolle.nl of u kunt contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.